Întrebări frecvente

Unde Livram? în Marea Britanie & Irlanda de Nord

ValahiaUK, prima fabrică de preparate și semipreparate cu specific românesc din UK, aduce produsele tale românești favorite din carne mai aproape de tine. Facem asta ca tu să te bucuri de gustul tradițional românesc și de prospețimea și calitatea produselor noastre.

Beneficiați de serviciul nostru de livrare rapidă și de încredere pe teritoriul Marii Britanii. Expediem comenziile prin intermediul partenerilor noștri de încredere – DPD, DHL, garantând livrarea în maxim 2 zile lucrătoare de la procesarea comenzii, cu ambalaje de top pentru a asigura condiții optime de transport.

Cum comand? Cand va ajunge comanda mea ? 

* Comenzi plasate Luni – Sâmbătă (pană 12:00AM): Livrare în următoarea zi lucrătoare ~24h.

Comenzi plasate Luni – Sâmbătă (după 12:00AM): Livrare în termen de 48h

* Comenzi plasate  Sâmbătă (după 12:00AM) & Duminică: Livrare marți.

Tarifele pentru livrare?

 • UK: comenzi între  1 –  39£ – cost de livrare 13£; 
 •      comenzi între 40 – 59£ – cost de livrare  
 •      comenzi peste 60£ – livrarea gratuită
 • Nu există comandă minimă.

 • Conditii livrare – Irlanda de Nord & Inverness 

 • * Comanda minimă 40£ 
 • * Comenzi  peste 78£ – livrarea gratuită!
 • Comenzile trebuie să fie plasate de luni până miercuri pentru a fi livrate în aceeași săptămână! 

 •  
 • Întrebări despre plată și comenzi:

Acceptăm plăți online prin:Visa, MasterCard, American Express, Apple Pay, Google Pay, PayPal.

Când plasați comandă pe site-ul nostru, plata va fi procesată imediat. Dacă această plată nu reușește (primiti mesajul – Plata pentru comanda nr. a eșuat), comanda dumneavoastră nu va fi procesată.
Dacă întâmpinați probleme la plata comenzii, verificați și încercați următoarele:
⦁ Verificați dacă adresa de facturare este corectă,
⦁ Asigurați-vă că ați bifat toate câmpurile obligatorii
⦁ Verificați dacă ați autorizat tranzacția
⦁ Verificați dacă aveți sold suficient pe cardul respectiv.

 

Codul de reducere se aplică în coș în secțiunea din imaginea alăturată.
Dacă ai probleme si acesta nu funcționează, echipa Valahia îți stă la dispoziție și te poate ajuta, trebuie să ne contactezi telefonic, mail sau pe social media.

Dacă codul promoțional a expirat acesta nu mai poate fi folosit. Vă rugăm să fiți cu ochii pe site-ul nostru și pe conturile noastre de socializare, deoarece postăm mereu oferte noi care sunt disponibile atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți!

Nici o problemă! Pur și simplu luați legătura cu noi telefon sau prin e-mail. Dacă comanda dumneavoastră nu a fost deja procesată, putem adăuga. produsele dorite.

 •  
 • Răspunsuri la problemele dumnevoastră:

Vă rugăm să faceți fotografii ale comenzii așa cum a sosit, inclusiv orice ambalaj și prim-planuri ale daunelor. Vă rugăm să trimiteți-ne pe email – sales@valahiauk.com alături de numărul de comandă.

Deși rar, ocazional este posibil să epuizăm stocurile unui anumit produs în timpul procesării comenzilor. Astfel, vom fi nevoiți să ambalăm și să expediem comanda dvs. fără produsul în cauză.

Într-un astfel de caz, echipa noastră de suport clienți vă va contacta pentru a decide dacă doriți o rambursare pentru articol sau înlocuirea acestuia cu un produs similar.

Dacă ai încercat să plasezi o comandă online și nu ești sigur că a fost finalizată cu succes, te rog să aștepți până la 20 de minute și apoi să verifici inboxul tău de e-mail pentru o confirmare a comenzii. Dacă nu primești o confirmare prin e-mail, contactează echipa noastră de serviciu pentru clienți, care va fi bucuroasă să îți ofere asistență suplimentară.