Despre noi

DANCLE MEAT FACTORY LTD

   Este o afacere 100% românească, născută din dorința de a oferi compatrioților noștri din Marea Britanie produse alimentare de calitate, cu gustul aidoma celor de acasă.

Am fondat prima fabrică de preparate și semipreparate din carne cu specific românesc de pe teritoriul Marii Britanii, cu scopul de a satisface cererea tot mai mare pentru produse tradiționale a celor peste 1 milion de români care trăiesc și muncesc în Regatul Unit.

Am lansat Valahia cu sortimentatia pentru grătar din dorința de a oferi produse proaspete, delicioase și usor de pregătit. Intenționăm să creștem tot mai mult oferta fabricii cu produse îndrăgite, atât preparate, cât și semipreparate. Miza noastră este menținerea calității pe termen lung, în tot ceea ce facem.

Brandul Valahia, marcă înregistrată în UK, a fost conceput cu gândul la libertate, la meleagurile natale, la prietenie, la codri, la gusturile copilăriei, la povești, la tradiție.

Brandul Valahia

   Marcă înregistrată în UK, a fost conceput cu gândul la libertate, la meleagurile natale, la prietenie, la codri, la gusturile copilăriei, la povești, la tradiție.

Misiunea noastră

   Dorim să aducem bucurie românilor din Marea Britanie oferind produse delicioase și proaspete, pregătite cât mai aproape de ei.

Pregătite cu pricepere

Produsele noastre sunt proaspete, de cea mai înaltă calitate. Le pregătim după rețete îndrăgite de români și contopesc gustul puternic și aromele specifice zonei vechii Valahii. Le aromăm cu fum natural de lemn fag, cu ierburi de grădină și cu alte condimente familiare comunităților de români și est-europeni care trăiesc în Marea Britanie.

La fabrica Dancle producem o gamă variată de preparate și semipreparate, produse proaspete cum sunt mici, cârnați proaspeți, ceafă barbeque, cotlet sau ceafă frăgezite și produse afumate cu fum natural de fag: carnați, kaiser, pastramă de porc, scăriță, slănină și multe altele.

Produsele noastre sunt special concepute pentru o preparare rapidă și comodă, putând fi pregătite cu ușurință la gratar, la tigaie sau la cuptor sau consumate ca atare.

În doar o singură zi, bunătățile de la Valahia ajung de la linia de producție la consumator, păstrându-și prospețimea și savoarea inconfundabile.