Fabrica DANCLE MEAT FACTORY

În anul 2021 a luat naștere prima fabrică românească de preparate și semipreparate din carne cu specific tradițional românesc de pe teritoriul Marii Britanii.

   Am investit £3 milioane în construcția și utilarea fabricii noastre ultramoderne. Dotată cu tehnologie de ultimă oră, Dancle Meat Factory a obținut certificarea necesară de a produce și a comercializa produse sub brandul VALAHIA pe teritoriul Marii Britanii (SO 018). Și, pentru că grija pentru protecția mediului este una din preocupările noastre constante, ambalajele pe care le folosim sunt 100% reciclabile și din materiale regenerabile.

Dancle Meat Factory

Dancle Meat Factory se află în centrul Angliei, în Birmingham, UK.

   Fabrica are azi o echipă inimoasă de 20 de angajați români. Cu o capacitate de producție ce se ridică în prezent la 15 tone zilnic, avem posibilitatea creșterii acesteia, în funcție de cererea de pe piață.

   Ne mândrim cu un lanț de distribuție extins, astfel încât produsele noastre ajung de la linia de producție la consumatorii de pe întreg teritoriul Angliei în doar 24 de ore, păstrându-și prospețimea, calitățile nutriționale și savoarea.